Faciliteiten

'Just a Room' zegt het eigenlijk al.
Wij bieden je een geweldige kamer met een heerlijk bed, een geweldige stortdouche én de beste locatie in de stad, om jouw avontuur te starten.
Naast deze basisbehoeftes bieden wij ook nog de volgende faciliteiten.


Just a Shop

Verse croissants, boerenyoghurt en koffie om mee te nemen elke ochtend. Gewoon te koop in onze eigen winkel. De yoghurtbar is geopend van 7-11 uur in de ochtend.

En natuurlijk zijn er 24/7 hapjes en drankjes verkrijgbaar om je trek te stillen. Van gezonde knabbels tot wijn in blik, wij hebben het!

Living room

Begin je dag met een kop koffie en een schaaltje yoghurt in onze living room. Lees het nieuws op je telefoon, en haast je naar je afspraak.

Spreek af in onze living room na een dagje shoppen of voordat je naar dat bucketlist festival gaat. Gewoon ontmoeten, ontdekken en leven. Gewoon opgaan in het leven!

Gratis Wi-Fi

In Via Via bieden wij je gratis supersnel internet aan via Wi-Fi. Geen hoteltelevisie waarop je ouderwets kan zappen maar gewoon kijken wat jij wil vanaf je telefoon, i-pad of laptop. Zo doen we dat!

Kluisjes

Nog niet klaar om Leeuwarden te verlaten? Waarom haasten en teruggaan naar het dagelijkse leven? Berg je spullen op, blijf nog even en geniet van het Leeuwarder stadsleven. Volg de borden vanuit de woonkamer naar de kelder van Via Via als je gebruik wilt maken van onze kluisjes. 

Ook kun je in onze kelder jouw fiets stallen. Er is zelfs de mogelijkheid om jouw elektrische fiets op te laden. 

Host

In de living room en in de in-house shop vind je onze Vie Via host. Hij/zij kan je helpen met vragen, je vertellen over de verborgen pareltjes van Leeuwarden, of om jouw ervaringen te delen.