FAQ

How To Vie Via met Zeki

Heb je een trip naar Leeuwarden gepland? Bij hotel Vie Via kun je zelf in- en uitchecken met je eigen telefoon, super handig! Laat Zeki, onze host, je precies uitleggen hoe dit coole concept precies werkt. Tot snel!

Check-in & check-out

Waar is de receptie?

Je kunt er naar zoeken wat je wilt, maar je zult er geen vinden. Wij zijn niet het doorsnee hotel met een receptie om in en uit te checken. Het is allemaal digitaal!

Wat zijn de check-in en check-out tijden?

Jouw kamer is klaar om 15:00 uur. Je kunt tot 11:00 uur op je kamer blijven de dag van vertrek. 

Hoe check ik in & hoe check ik uit?

Wij zijn niet het doorsnee hotel met een receptie om in en uit te checken. Je ontvangt een e-mail met jouw digitale sleutel om toegang te krijgen tot het hotel en jouw kamer. Geen fysiek pasje om naar je kamer te gaan, alleen jouw mobiele telefoon. Het is dus belangrijk om je e-mailadres door te geven die je kunt openen op je mobiele telefoon. 

Goed om te weten

Wat als ik eerder in Leeuwarden ben?

We begrijpen dat je het beste uit de dag wilt halen en vroeg wilt arriveren. Goed om te weten: zodra jouw kamer klaar is (uiterlijk om 15:00 uur) ontvang je een e-mail met jouw digitale sleutel om toegang te krijgen tot het hotel en jouw kamer. Dus, totdat jouw kamer gereed is, kun je nog niet zelfstandig naar binnen. Ben je eerder in Leeuwarden? Bel dan even aan en onze host doet voor je de voordeur open. Je kunt de bagage in onze kluisjes opslaan en lekker de stad in gaan!

 

 

Waar kan ik relaxen na een dag shoppen?

In onze epische woonkamer! Als je terug bent van je avonturen, wil je alleen maar uitrusten en relaxen. De woonkamer is er om je verhalen en avonturen te delen. Pak een koud drankje uit onze winkel, en ga lekker zitten.

Hulp nodig?

Onze Vie Via host staat van 7:00 tot 23:00 in de woonkamer klaar om te helpen. Hij/zij is als een conciërge, maar niet zoals je het gewend bent. Onze Vie Via host vertelt je over alle verborgen juweeltjes, hipste feestjes en beste plekken, maar je kunt ook vragen om een lampje te vervangen of 's ochtends een koffie voor je te zetten in de winkel.

Waar kan ik parkeren?

Wij zijn omringd door diverse openbare parkeergarages. Parkeergarage Zaailand is 24/7 open. Dagtarieven rond de € 15.

Huisregels

Ja, we hebben een aantal huisregels

Ik heb meerdere kamers nodig

Maak elke reservering apart van elkaar zodat ieder zijn of haar eigen kamersleutel in zijn of haar mailbox ontvangen. Indien je op zoek bent naar meer dan 10 kamers, mail ons gerust op hello@hotelvievia.nl en we helpen je graag verder.

Honger?

Zin in een goed ontbijt?

Verse croissants, boerenyoghurt en koffie om mee te nemen elke ochtend. Gewoon uit onze eigen winkel. Of ga ergens anders ontbijten, wij kennen de beste plekjes.

Waar zal ik lunchen?

Blijf niet, ga uit en geniet! Wij kennen alle hotspots van de stad.

Zin in een goede maaltijd 's avonds?

Blijf niet, ga uit en geniet! Wij kennen alle hotspots van de stad.

Nachtelijke trek?

Maak je geen zorgen! Onze winkel is 24/7 open om je nachtelijke trek te stillen. Van gezonde hapjes tot wijn in een blikje, wij hebben het! Pak een hapje, scan het, betaal en geniet.

Contact

Hoe zijn wij te bereiken

Je kunt ons bellen op +31582037133  of mailen naar hello@hotelvievia.nl 

Zakelijke noodzaken

Vie Via - Hotel Post Plaza B.V.
KvK 01075046 te Leeuwarden
BTW NL8050.54.686.B.07

Iets te delen

Graag horen we de positieve ervaringen van jouw verblijf bij ons maar als je een verbeterpunt hebt, een klacht of een tip, geef dit ook zeker aan ons door. Je kunt ons bellen op +31582037133  of mailen naar hello@hotelvievia.nl  en we proberen binnen 24 uur te reageren.