Onze kamers

De perfecte kamer van waaruit je Leeuwarden kunt ontdekken. Hotel Vie Via is geen traditioneel hotel. In plaats van inchecken bij de receptie, ontvang je een e-mail met een digitale sleutel. Hotel Vie Via is het startpunt van je avontuur om je te mengen in en te leven als een local.

Hotel Vie Via is een energiek alternatief voor de standaard hotelervaring en bewijst dat lage service niet betekent dat je moet inleveren op levensstijl of comfort. 

74 slaapkamers, slim ontworpen om aan jouw behoeften als onafhankelijke reiziger te voldoen. Wij bieden frisse kamers met alle benodigdheden; een uitstekend bed, een luxe regendouche, fluffy handdoeken, grote ramen en supersnelle WiFi.

Zin in een kop koffie of een yoghurt in de ochtend? Loop gewoon naar beneden naar onze winkel, alles wat je nodig hebt om je dag compleet te maken!

Bekijk onze specials

Extra Small | 21 m2

Klein maar fijn. Deze kleine kamer mag dan compact zijn, maar het is een perfecte uitvalbasis in het hart van Leeuwarden.

Small | 22/23 m2

Je bent gekomen om Leeuwarden te zien, nou hier is het! Je mist niets met deze kleine maar functionele slaapkamers.

Medium | 28 m2

Als je op zoek bent naar een beetje meer ruimte omdat je reist met jouw bestie. 

Large | 30 m2

Als je Leeuwarden voor een paar dagen wilt ontdekken, kan een wat ruimere kamer prettiger zijn. Dan is deze Large jouw match! 

Familiekamer | 31 m2

Wil je delen of juist apart van elkaar? In deze familiekamer staat een groot kingsize bed en 2 eenpersoonsbedden in een stapelbed.

Appartement | 40 m2

Een keuken, een geweldig bed, een regendouche, een kleine zithoek en een parkeerplaats

Mindervalidekamer | 30 m2

Deze kamer is geschikt voor mindervaliden. Extra ruim en met een aangepaste badkamer en een eigen parkeerplaats.