Onze specials

We bieden 74 frisse kamers met alle benodigdheden; een uitstekend bed, een luxe regendouche, zachte handdoeken, grote ramen en supersnel WiFi. Hieronder onze speciale aanbiedingen!

Vie Via Special

Onze Vie Via Special: overnachting inclusief breakfast deal in onze yoghurtbar én een Foodvoucher van € 25 p.p. Wij weten de beste spots in Leeuwarden voor goed eten. Naast ons zit Post-Plaza met een fantastisch Grand Café. Je kunt deze Foodvoucher in hun Grand Café uitgeven aan alle food items op hun kaart. Let op: deze specials in niet annuleerbaar. Vanaf € 97,50 p.p.

Boek nu

Jesus Christ Superstar Special

Boek de Jesus Christ Superstar Special: dé theaterbeleving van 2024. Een verhaal voor en ván onze tijd, dat je gegarandeerd aan het denken zet. Blijf na afloop slapen in een Small kamer en haal de volgende ochtend jouw ontbijt vanuit onze yoghurtbar! Deze special is inclusief 1e rang tickets. Te boeken tussen 2-6 oktober. 

Boek deze special

 

ROCK YOUR SUNDAYS SPECIAL

Onze zondagspecial is inclusief een overnachting, een ontbijtdeal in onze yoghurtbar en een Foodvoucher van € 25 p.p. Wij kennen de beste plekjes in de stad voor lunch en diner! Je hoeft niet eens ver te gaan: bij onze buren Post-Plaza heb je een fantastisch Grand Café met heerlijk eten. Je kunt deze foodvoucher in hun Grand Café besteden aan alle gerechten die ze op de kaart hebben staan. Geniet en meng je er gewoon onder. Let op, deze niet-flexibele aanbieding is alleen geldig op zondagavond. Beschikbaar vanaf € 70 p.p.

BOOK NOW