Een onvergetelijke familievakantie in Leeuwarden, bij hotel Vie Via

Gezinsvakantie in Leeuwarden

Welkom bij hotel Vie Via, een kindvriendelijk hotel gelegen in het hartje van de Friese hoofdstad Leeuwarden. Ontdek onze familiekamers, speciaal ontworpen voor gezinnen met jonge kinderen. Perfect voor een citytrip met het hele gezin in Leeuwarden.


Ontdek de kindvriendelijke kamers

De kamers bieden een perfecte mix van stijl en functionaliteit, met een kingsize bed voor de ouders en een gezellig stapelbed voor de kleintjes. Geniet van wat privacy door de schuifdeur voor het stapelbed te sluiten, waardoor een aparte slaapruimte ontstaat. Hierdoor is deze kamer ideaal voor een ontspannen gezinsuitje of levendig familieweekend.

Bekijk kamers

Ontdek de kindvriendelijke kamers

Leuke activiteiten in Leeuwarden met kids

Gelegen in het bruisende hart van Leeuwarden, bevindt hotel Vie Via zich te midden van een schat aan leuke activiteiten voor gezinnen. Verken via onze stadsgids de nabijgelegen hotspots en kindvriendelijke eetgelegenheden, waardoor jullie verblijf een onvergetelijke ervaring zal worden. Volg ons op Instagram voor nog meer tips tijdens jullie verblijf! Hier delen we ook de leukste activiteiten voor gezinnen met kinderen.

Bekijk stadsgids

Leuke activiteiten in Leeuwarden met familie

Reviews

Tips & tricks van onze gasten