Welkom bij Vie Via, jouw thuis weg van huis

Over ons

Bij Vie Via streven we ernaar om je een onvergetelijke en authentieke ervaring te bieden, waarbij comfort en avontuur hand in hand gaan. Ons verhaal begint met een diepe liefde voor reizen, cultuur en gastvrijheid. Wil je ons wat beter leren kennen? Neem dan even een kijkje hieronder. 


Onze missie

Bij hotel Vie Via draait alles om het creeëren van een warme en gastvrije omgeving waarin reizigers van over de hele wereld samenkomen. We geloven dat reizen niet alleen draait om bestemmingen, maar ook om de herinneringen die je maakt en de verhalen die je deelt. Onze missie is om deze ervaring te verrijken. In onze comfortabele kamers ontdek je Leeuwarden in stijl. 

Onze beloftes

Gastvrijheid: We verwelkomen je graag in onze livingroom waar je je direct thuis voelt.

Comfort: Onze kamers zijn ontworpen met jouw comfort als prioriteit, zodat je kunt ontspannen en opladen na een dag vol avonturen.

Cultuur: We moedigen je aan om de lokale cultuur te omarmen en helpen je graag met leuke activiteiten en tips.

Duurzaamheid: We zijn toegewijd aan milieuvriendelijkheid en het ondersteunen van de lokale economie. 

Ons verhaal

Bij Vie Via gaat het niet alleen om ons verhaal, maar ook om jouw verhaal. We kijken er naar uit om deel uit te maken van jouw reis en om samen nieuwe herinneringen te creëren. of je nu een avonturier bent, een cultuurliefhebber of gewoon op zoek bent naar een ontspannen uitje, we staan voor je klaar!

Wordt onze vriend en blijf op de hoogte van alle leuke activiteiten, specials, winacties en updates!