De bruisende stad Leeuwarden is waar je wil zijn deze voorjaarsvakantie

Voorjaarsvakantie in Leeuwarden

Hotel Vie Via is de perfecte centrale uitvalbasis voor een scala aan leuke activiteiten in Leeuwarden tijdens de voorjaarsvakantie, hier zijn onze tips:


Tips voor een bezoek aan Leeuwarden

Voor gezinnen is een bezoek aan het Natuurmuseum een educatief en vermakelijk uitje. Het museum is ook nog eens op loopafstand te vinden vanuit het hotel, ideaal! Ook is het leuk een bezoekje te brengen aan de nieuwe Pathé in Leeuwarden, deze luxe bioscoopervaring biedt een perfecte combinatie van ontspanning en vermaak. Een wandeling door de prachtige Prinsentuin in Leeuwarden zorgt voor een gezinsvriendelijke ervaring van de stad.

Tips voor een bezoek aan Leeuwarden tijdens de voorjaarsvakantie

Tips voor stelletjes

Voor de stelletjes die de romantiek willen laten bloeien, biedt Leeuwarden sfeervolle restaurants langs de grachten, waar je kunt genieten van heerlijke lokale gerechten. Maak een romantische wandeling door de stad of door het park om de dag af te sluiten. Om aan het einde van de dag samen gezellig te vertoeven op jullie hotelkamer in Vie Via.

Bekijk onze stadsgids

Tips voor stelletjes in Leeuwarden

Tips voor vrienden

Voor vrienden die op zoek zijn naar avontuur of een leuke citytrip, zijn de historische steegjes van de binnenstad leuk om te verkennen. Daarnaast biedt Leeuwarden leuke activiteiten als een escaperoom, wandelroutes door de stad (onze tip: De Moord Route, spannend!), of beklim samen de Oldehove. Sluit de dag af met gezellig samenzijn in een van de levendige cafés, zoals Café de Bak, voor een authentieke Friese ervaring.

Bekijk kamers

Tips voor vrienden in Leeuwarden

Reviews

Tips & tricks van onze gasten